WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
ChristenUnie Wijdemeren
Wijdemeren, za 17 juni 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De ChristenUnie gaat meedoen met de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Wijdemeren.


Esther Kaper (foto: website estherkaper.nl)

Op 8 mei kondigde Esther Kaper het initiatief aan om een afdeling op te richten. Zij vordert met haar voorbereidingen, want inmiddels is er een ledenvergadering geformeerd. Die vergadering besloot om mee te doen met de gemeenteeraadsverkiezingen van maart volgend jaar.

Eerdere poging

In 2001 deed Jan van Corteveen uit Kortenhoef ook een poging om een afdeling van de ChristenUnie op te richten, om daarmee in de raad van de gemeente Wijdemeren te komen. (Wijdemeren kwam op 1 januari 2002 tot stand.) Die poging srtrandde uiteindelijk voor de verkiezingen.

Lees ook uit 2001:

ChristenUnie Wijdemeren
Oprichting Christenunie
CDA: Terugslag?

persbericht

ChristenUnie doet mee aan
gemeenteraadsverkiezingen in Wijdemeren

De ChristenUnie gaat meedoen met de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Wijdemeren.

De initiatiefneemster hiervan is Esther Kaper-Hartenberg (33), zij stond voor de afgelopen landelijke verkiezingen op de lijst. Kaper is een geboren en getogen Kortenhoefse, journalist, televisiemaker, auteur, getrouwd en moeder van twee zoontjes.

Tijdens de ledenvergadering op donderdag 15 juni is met leden uit Wijdemeren besloten om een fractie op te zetten en met de verkiezingen mee te gaan doen. Onder de leden was veel enthousiasme en bereidheid om mee te doen en te denken.

Een selectiecommissie gaat de komende tijd gesprekken voeren met mensen die betrokken willen raken. Vervolgens zal de fractie en kandidatenlijst worden samengesteld en een verkiezingsprogramma worden geschreven. Mensen die, in welke vorm dan ook, betrokken willen raken kunnen zich aanmelden bij Esther Kaper door te mailen naar estherkaper.christenunie@gmail.com.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
website
auteur
RJ/EK
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief