WIJDEMEERSE WEBKRANT
Doet de Christen Unie mee?
Wijdemeren, ma 8 mei 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Esther Kaper roept Wijdemeerders op om mee te doen om een lokale afdeling en fractie op te richten van de Christen Unie.


Esther Kaper (foto: website estherkaper.nl)

Esther Kaper

Esther Kaper-Hartenberg (1983, Kortenhoef) is getrouwd en moeder van twee zoontjes. Ze studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en koos voor de afstudeerrichtingen televisie en politiek. Ze liep stage bij het Leidsch Dagblad en Man Bijt Hond (NCRV).
Met haar diploma op zak werkte ze als redacteur voor diverse televisieprogramma’s zoals Ik Mis Je (EO), Life & Cooking (Endemol), Ten Einde Raad (NCRV), Achter de Voordeur (NCRV) en Schepper & Co (NCRV).
Sinds 2008 werkt ze als redacteur en coördinator formatontwikkeling bij televisie- en animatieproducent Nachtzon Media in Hilversum. Esther is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en inhoudelijke (gasten)research van de EO-programma’s Adieu God?De KistGod in de Lage Landen en Zwaailicht (KRO). Ook maakte ze een tijdelijk uitstapje naar de talkshow Jacobine op Zondag (KRO-NCRV).

Op haar website estherkaper.nl schrijft ze:


Momenteel onderzoeken we de haalbaarheid om met een nieuwe ChristenUnie-fractie in Wijdemeren deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Woon je in deze mooie gemeente, ben je politiek geïnteresseerd, betrokken bij of lid van de ChristenUnie? Of ken je iemand waarvan je denkt: dat is écht iets voor hem of haar? Neem vrijblijvend contact met mij op via estherkaper.christenunie@gmail.com.

Hartelijke groet, Esther Kaper


Nieuwe Poging

In 2001 deed Jan van Corteveen ook een poging om een afdeling van de Christen Unie op te richten in het toen komende Wijdemeren (dat op 1 januari 2002 tot stand kwam). Uiteindelijk kwam er geen afdeling, geen lijst en geen fractie.

Lees:

ChristenUnie Wijdemeren
Oprichting Christenunie
CDA: Terugslag?

bron
site Esterkaper
foto
site Esterkaper
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief