WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD: Revindicatiemeldpunt
Wijdemeren, zo 12 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De VVD heeft een meldpunt ingericht waar inwoners klachten en problemen over het revindicatieproject (grondeigendom) van de gemeente kunnen melden.

Even ter herinnering, het revindicatieproject is een project uit de portefeuille van wethouder Jaap van Waveren. In december 2011 verzond de gemeente 609 brieven waarin werd geclaimd dat inwoners grond in gebruik hadden genomen die eigendom was van de gemeente. Er stond een grondprijs in waarvoor de grond gekocht kon worden. Als inwoners niet op "het aanbod" in gingen, dan startte de gemeente een rechtszaak tegen hen. In april vorig jaar stelde de VVD al zeer kritische vragen over het project.

Lees ook:

04042013 Horstermeer en Coalitie?
25102013 Revindicatieclaim terecht?
04122013 Kadaster is Kadaster
11122013 Vragen over Revindicatie
17122013 Raad op Donderdag

ingezonden bericht

Begin december heeft de VVD Wijdemeren een revindicatiemeldpunt ingericht. Hier is inmiddels een aantal meldingen binnengekomen en ook hebben wij belangstellenden een gewezen vonnis ter hand kunnen stellen waarmee de gemeente in het ongelijk werd gesteld.

In februari zullen de door mij geïnitieerde vragen in de commissie Bestuur en Middelen besproken worden die schriftelijk maar onbevredigend en verwarrend zijn beantwoord door het College van B&W. Het laatste woord hierover is zeker nog niet gesproken.

Er is reden te veronderstellen dat nog veel meer inwoners een advocaat hebben moeten inschakelen om hun gelijk te halen, of maar betaald hebben om er vanaf te zijn. Voor zover u het nog niet heeft gedaan stuur alsnog uw revindicatie ervaringen naar meldpunt_revindicatie@vvdwijdemeren.nl
Uw anonimiteit is uiteraard gewaarborgd.

Help ons u te helpen.

Robby Israel
Kandidaat gemeenteraadslid

VVD Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief