WIJDEMEERSE WEBKRANT
Revindicatievragen
Kortenhoef, zo 9 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Bij de ingezonden brief van Cor Koster worden kanttekeningen geplaatst door VVD kandidaat Robby Israel. Hij stelde de revindicatievragen die Co de Kloet doorgeleidde naar het college.

En om het verhaal geheel te completeren, het was de WWK die al op 25 oktober vorig jaar met de eerste verontrustende berichten over het revindicatieproject van wethouder Jaap van Waveren (DB) kwam.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Niet voor het eerst ben ik het in grote lijnen eens met Cor Koster. Wel wil ik op geheel persoonlijke titel twee kanttekeningen plaatsen bij zijn ingezonden brief die u op 8 februari jl. plaatste.
Terwijl de heer Koster terecht schrijft “dat degene die de zaak uiteindelijk formeel aan de orde gesteld heeft (Co de Kloet) lid van de fractie DorpsBelangen” is, moet de nadruk liggen op “formeel.” Zoals Co heel correct vermeldde waren het mijn vragen, gepubliceerd in de webkrant op 4 december 2013, die hij letterlijk had overgenomen. Ik wil me inderdaad inzetten voor de belangen van de dorpen en hun inwoners maar ben toch echt niet van DorpsBelangen. Integendeel zou je bijna zeggen. Ik ben lid van de VVD en kandidaat voor de gemeenteraad bij de komende verkiezingen voor deze partij.

Een tweede kanttekening betreft de uitspraak van Cor Koster dat de VVD “zint nog steeds op wraak voor het verlies van hun eigen wethouder.” Hij legt een verband waar het niet bestaat. Er is geen plaats voor “wraak” in de politieke en bestuurlijke verhoudingen en voor zover die er in het verleden wel zou zijn geweest wordt het tijd voor verandering.

Met vriendelijke groet,

Robby Israel, Kortenhoef
VVD lijst nr. 5

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief