WIJDEMEERSE WEBKRANT
DSO DB Horndijk Groenewoud
Wijdemeren, za 18 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Nieuws uit de commissies. Theater DSO, Lijsttrekker DB, Unaniem, Groenewoud.

Theather DSO


De cast van DSO.

Dinsdag werd in de commissie SZ gesproken over het theatertje voor DSO met 70 stoelen aan de Regenboogschool. Douwe van Essen sprak in en René Voigt (DB) pleitte eerder voor 70 i.p.v. 50 zitplaatsen. De commissie was tevreden.


Douwe van Essen

René Voigt

Lijstrekker DorpsBelangen

In het Weekblad Wijdemeren van woensdag stond: Tijdens het jaarlijkse Dorpsbelangendiner
kondigde voorzitter Van den Brink aan dat het bestuur Jan- Jaap de Kloet zal voordragen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s.


Jan-Jaap de Kloet (DorpsBelangen)

Unaniem

Woensdagavond spraken bewoners van de Horndijk in. Wethouder Jan-Jaap de Kloet had op 19 oktober verklaard dat in de besluitvorming over onderdelen van het gebiedsakkoord unanimiteit vereist was. Later stond in de krant en verklaarde hij op NH-Nieuws dat die unanimiteit niet nodg was. De insprekers en de commissieleden vroegen hoe het zat en wat de regels zijn. Het antwoord bood geen duidelijkheid.


Griffier Bart Smeulders en MZ commissievoorzitter Robby Israel (OLib).

Groenewoud

De provincie gaf groen licht voor de herinrichting van de vuilnisbelt Groenewoud in Kortenhoef deelde wethouder Theo Reijn mee.. Daar komen tientallen waterwoningen. Volgende week komt een klankbordgroep Groenewoud bijeen. Het plan wordt niet gecombineerd met andere plannen rond de belt als Zuidsingel fase 8 en VLEK.

Dossier Groenewoud

bron
WWK
foto
Douwe van Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief