WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zandbergen zegt DB op
Wijdemeren, do 23 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Alette Zandbergen, raadslid voor DB, heeft per direct haar lidmaatschap van DB opgezegd. Of zij haar zetel teruggeeft aan DB of niet is nog onbekend, aldus een persbericht van DB.

Alette Zandbergen stond in maart op plaats 6 op de kieslijst van Dorpsbelangen. Ze behaalde zoveel voorkeursstemmen dat zij ex-wethouder Jaap van Waveren uit de raad verdreef en oud-fractievoorzitter René Voigt passeerde. Volgens de lijstvolgorde zou Jaap van Waveren weer in de raad komen als Alette Zandbergen haar zetel af staat. De ster van Alette Zandbergen rees indertijd vanwege haar strijd om het Bos van Hacke in Nieuw Loosdrecht.


Alette Zandbergen

persbericht

Geachte redactie,

Mevrouw Aletta Zandbergen, lid van de fractie DorpsBelangen, heeft aan het bestuur van de kiesvereniging kenbaar gemaakt dat zij per direct haar lidmaatschap van de verenging heeft opgezegd.

Een verdere motivatie heeft zij daarvoor vooralsnog niet gegeven.

Bestuur en fractie beraden zich momenteel op de ontstane situatie. Het bestuur van DorpsBelangen heeft haar verzocht haar zetel op te geven voor een andere vertegenwoordiger van DorpsBelangen in de gemeenteraad. Van verdere ontwikkelingen en de vervolgstappen van het bestuur en de fractie houden wij uiteraard direct op de hoogte.

Namens DorpsBelangen .

Wiet van den Brink,
Voorzitter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
PB/Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief