WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ondernemend Wijdemeren
Wijdemeren, di 10 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Morgenavond is er een belangrijke huishoudelijke vergadering van de beide Wijdemeerse ondernemersverenigingen. OCW plus OKL wordt Ondernemend Wijdemeren.

Als de leden er mee instemmen, dan gaat het morgenavond toch, twaalf jaar na de herindeling, gebeuren. De Wijdemeerse ondernemers verenigd in het OCW en de Loosdrechtse ondernemers verenigd in de OKL gaan morgenavond fuseren. Daar is veel aan vooraf gegaan.

OCW opgericht in 2001

Nadat Dick Stobbe in 2001 in de aanloop naar de herindeling het Ondernemers Collectief Wijdemeren oprichtte als overkoepelende organisatie van de ondernemersverenigingen in de afzonderlijke kernen, besloot de OKL in november 2003 er weer uit te stappen en naast het OCW door te gaan. In november 2005 werden de onderliggende ondernemersverenigingen, behalve de afgescheiden OKL, opgenomen in het OCW dat op dat moment een verenging werd. De afgelopen jaren haalde de OKL, onder voorzitterschap van oud-wethouder Wim Lorjé, de onderlinge banden weer beetje bij beetje aan.

Het nieuwe logo van OW

De blauwe kleur in het nieuwe logo van Ondernemend Wijdemeren straalt betrouwbaarheid uit. Het krachtige oranje geeft daarbij een Hollands tintje en past perfect bij Ondernemend Wijdemeren. Het oog met de pijl eromheen staan voor het netwerk, de vernieuwing en om je heen kijken in het netwerk.

Het nieuwe logo en de huisstijl zullen nog morgenavond worden gepresenteerd tijdens de gezamenlijke bijeenkomst van OKL en OCW.

Websites: OCW en OKL

bron
OCW en OKL
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief