Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Opknappen Rading

Loosdrecht, 19 januari 2003. In november vorig jaar besloot de raad om het bedrijventerrein De Rading op te knappen. Daar komt nu schot in. Op 10 februari wordt er gestart.

Afgelopen donderdagmiddag gaf het gemeentebestuur een toelichting op de plannen voor De Rading. Onder de Industrieweg moet de riolering vernieuwd worden. Dat is een mooie aanleiding om dan maar het hele terrein op de schop te nemen.

Er komt nieuwe bewegwijzering, nieuwe straatverlichting en uniforme huisnummering. Voor de hele operatie trok de raad in november 500.000 uit. Tijdens die raadsvergadering riepen diverse partijen, samen met het college, de bedrijven op om ook zelf iets te doen aan verfraaiing van de buitenzijde van de panden. De meeste bedrijven geven gehoor aan die oproep.

Bij de Pandahallen bestaat een parkeerprobleem. Wijdemeren wil dat oplossen door een groenstrook langs de Rading van Hilversum te kopen.

Voorzitter Dick Stobbe van de Ondernemerskring Loosdrecht en van het Ondernemers Collectief Wijdemeren, is zeer verheugd over de ontwikkelingen. Aanstaande donderdag zal hij samen met wethouder Yvonne Siemons de feestelijke start van het project verzorgen. Mei/juni zijn de werkzaamheden afgerond.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...