WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Een Wonder: 2 VVD-Bankjes!
Oud Loosdrecht, di 12 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op het Loosdrechts Terras staat een bankje. Een geschenk van de VVD, die dat op 29 september 2012 aanbood aan de gemeente. Er staan er nu twee!

Dat bankje op het terrein van het Dorpscentrum Loosdrecht, dat tegenwoordig Loosdrechts Terras heet, heeft de afgelopen twee jaar veel meegemaakt. Het werd feestelijk in gebruik genomen. Daarna stond het met zijn voeten in een geheel eigen Loosdrechtse Plas, die potentiële gebruikers op flinke afstand hield. Kortgeleden dreigde het bankje te verdwijnen onder het zand.

Reden genoeg om vandaag in een flinke storm weer eens poolshoogte te gaan nemen op het Loosdrechtse Terras om te zien of het bankje nog leeft. Wij kunnen u geruststellen. Het bankje heeft een keurige plek gekregen naast een vuilnisbakje en een lantaarnpaal met uitzicht op de pas aangelegde passantenhaven en de tijdelijke strandtent in aanbouw. Het weer heeft het bankje de afgelopen twee jaar geen goed gedaan. De VVD zou weer eens langs moeten komen om hun bankje weer netjes in de lak te zetten.

Maar er heeft ook een wonder plaatsgevonden onder de bezielende invloed van wethouder Theo Reijn (CDA). Het bankje heeft zich vermenigvuldigd. Er staan nu twee VVD-bankjes!


De feestelijke onthulling in 2012.

December 2012. Een eigen Plas.

Juni 2014, verzwolgen door het zand.

Een droge eigen nieuwe plek.


Twee bankjes! Op de achtergrond het oer VVD-bankje,
op de voorgrond een nieuw familielid met een eigen vuilnisbak.
Op de achtergrond De Dikke Muis, de strandtent in aanbouw.

De strandtent heeft een tijdelijke vergunning van twee jaar voor Horeca-activiteiten. De naam van het restaurant wordt De Dikke Muis.

bron
WWK
foto
Div.
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief