WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dikke Muis op Loosdrechts Terras
Oud Loosdrecht, vr 25 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er komt een tijdelijk restaurant op het Loosdrechts Terras (Dorpscentrum). Vandaag sloten de Wijdemeren en Beach Club De Dikke Muis daar een huurovereenkomst voor af.

persbericht

Tijdelijk restaurant bij Het Loosdrechts Terras

Op vrijdag 25 juli sloten de gemeente Wijdemeren en Beach Club De Dikke Muis een huurovereenkomst voor een tijdelijk restaurant op Het Loosdrechts Terras. Onlangs is er al een deel van de passantenhaven aangelegd.


De heer Muis schudt de hand van wethouder Theo Reijn.

De gemeente wil de horeca die volgens het bestemmingsplan mogelijk is alvast tijdelijk invullen. De heer Muis van Beach Club De Dikke Muis benaderde de gemeente met een plan voor een tijdelijk restaurant en binnen enkele weken na het eerste contact is er een overeenkomst gesloten voor de duur van twee jaar.

Beach Club De Dikke Muis

In de overeenkomst is onder andere opgenomen dat er twee toiletten komen die openbaar toegankelijk zijn. Verder is afgesproken dat de heer Muis een uitkeringsgerechtigde uit Wijdemeren in dienst neemt. De Beach Club gaat naar verwachting begin augustus al open en richt zich voornamelijk op dagjesmensen. Er worden eerlijke maaltijden voor een schappelijke prijs geserveerd.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief