WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
VVD-bankje Onthuld!
Oud Loosdrecht, za 29 september 2012

In de raad van afgelopen donderdag nodigde de VVD-fractie wethouder Van Waveren uit om het gezellige VVD-bankje te komen onthullen.

Het bankje is identiek aan de reeds door de gemeente geplaatste bankjes. Het Dorpscentrum ziet er, met het door de VVD geschonken bankje, plotseling veel aangenamer uit, zoals op onderstaande foto's duidelijk is te zien. Een bezoekje waard!

ingezonden bericht

Wethouder Jaap van Waveren onthult “VVD bankje”

Vanochtend heeft wethouder Jaap van Waveren het “VVD bankje” onthuld.


Wethouder Jaap van Waveren (rechts) onthulde vanmorgen het VVD-bankje op het knusse terrein van het Dorpscentrum van Oud Loosdrecht. Hij moest het VVD-dundoek goed vasthouden.

In de raadsvergadering van 7 juni 2012 is besloten om het bouwterrein van het Dorpscentrum voorlopig zo in te richten dat het door recreanten gebruikt kan worden totdat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden.

In diezelfde raadsvergadering heeft de VVD een bankje aangeboden om zo een bijdrage te leveren aan de aankleding van het terrein zonder dat dit de gemeente iets hoeft te kosten.

In de raadsvergadering van 27 september heeft de VVD Fractieleider Joep Frijdal gemeld dat het bankje recent was geplaatst. Wethouder Jaap van Waveren werd uitgenodigd om namens de gemeente het bankje formeel in ontvangst te nemen.


V.l.n.r. Wim Steman, secr. VVD, Jaap van Waveren, wethouder DB, Liesbeth Siderius, raadslid VVD en Joep Frijdal, fractievoorzitter VVD.

Vanochtend heeft hij door het wegtrekken van de VVD vlag het bankje onthuld en daarmee officieel in gebruik genomen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief