WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wdm: Geen partij in rotonde
Wijdemeren, wo 6 augustus 2008

Martin Tijdgat uit Aalsmeer wijst erop dat de gemeente niet verantwoordelijk is voor de provinciale rotonde. De gemeente gaat er gewoon niet over.

ingezonden brief

Het valt me wel vaker op dat mensen die een artikel insturen voor de Webkrant en reageren op eerdere informatie of krantenartikelen in hun artikel de plank volledig misslaan in de verwijtende houding richting hun gemeente. In vrijwel alle gevallen het gevolg van slecht lezen, niet navragen en een zekere mate van vooringenomenheid.

Bijvoorbeeld: In het artikel van de heer Kreuning worden verantwoordelijkheden gelegd voor de provinciale rotonde in de provinciale weg N201 na een persbericht van de Provincie Noord-Holland bij de gemeente Wijdemeren.

Als dagelijks forens op deze weg een bezoeker van de provinciale website over verkeerszaken weet ik ook dat de werkzaamheden inderdaad waren gepland midden in de zomervakantie, maar ineens door onvoorziene omstandigheden moesten worden uitgesteld.

Mijn advies; Lees eerst goed, vraag dan even bij de betrokken organisatie na, voordat er allerlei dwaze verwijten richting Gemeente Wijdemeren op de Wijdemeerse Webkrant worden geplaatst. Zo zonde dat dit leuke en goede medium zo wordt misbruikt.

Martin Tijdgat
Aalsmeer

Naschrift redactie:

Martin Tijdgat heeft gelijk. We herinneren ons nog de wegafsluitingen van de Bloklaan en op andere plaatsen, toen dat onaangekondigd gebeurde. De gemeente sprong hoog en laag, toen het een week later weer gebeurde, protesteerde bij de provincie, maar het mocht niet baten. Er werd gewoon afgesloten. Of Wijdemeren nu protesteerde of niet.

Wat dat betreft is deze afsluiting prima gecommuniceerd door de provincie. Eigenlijk een hele vooruitgang....

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 2