WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rotonde: Ander moment?
Ankeveen, wo 6 augustus 2008

Patrick Kreuning uit Ankeveen vindt de timing van het hervatten van het werk aan de rotonde in de Vreelandseweg niet handig gekozen.

ingezonden brief

Het is weer eens jammer

Hoewel ik het vaak niet eens ben met de heren van werkaandeweg.nu, word ik na het lezen van dat bericht van die stremmingen niet vrolijk.

Uitgerekend in de periode na de vakantie, als het verkeer toch al weer extra toeneemt, gaat men elders een omleiding regelen waardoor de overlast van het verkeer waarover velen steen en been klagen, alleen nog maar toeneemt.

Het is wel voor een maand, maar had dat niet beter gepland kunnen worden? Bijvoorbeeld midden in de zomervakantie? In veel beroepen moet men gespreid op vakantie, dan moeten die wegenbouwers dat ook maar onderling regelen. Daarnaast zou het Noordereinde ook gerenoveerd worden, het ware dan beter geweest indien dat eerst was aangepakt, eerst de bebouwde kom regelen, de wegen waar geen omwonenden last kunnen krijgen kunnen op elk ander moment nog aangepakt worden.

Een kwestie van prioriteiten stellen. Af en toe heb ik wel eens het idee dat het daar aan schort bij de gemeente, zie o.a. de nieuwbouwplannen her en der waarvan vorige week melding gemaakt werd in het artikel over (Ver)bouwplaatsen.

Kom op Gemeente, de handen uit de mouwen en met frisse start na het reces stevig aanpakken.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2