WIJDEMEERSE WEBKRANT
Stremmingen i.v.m. Rotonde
Nederhorst den Berg, di 5 augustus 2008

Vanaf 1 september tot en met eind oktober 2008 zal de aansluiting van de Gabriëlweg (N523) op de Vreelandseweg (N201) geheel afgesloten worden voor al het autoverkeer.

De Middenweg (Horstermeer), Herenweg (Ankeveen) en het Noorder- en Zuidereinde zullen het omleidingsverkeer moeten verwerken, zoals uit onderstaand kaartje blijkt.

persbericht

Vanaf 1 september 2008 afsluiting kruising Gabriëlweg/Provincialeweg

Op maandag 18 augustus 2008 hervat de provincie de aanleg van de turborotonde Gabriëlweg (N523)/Provincialeweg N201 met het aanbrengen van de paalfundering.

Het aanbrengen van de fundering was vertraagd door een onvoorziene hoeveelheid grondwater. Hiervoor is een passende oplossing gevonden.

Bereikbaarheid

Tot 1 september 2008 blijft de aansluiting van de Gabrielweg (N523) op de N201 bereikbaar. Daarbij geldt nog steeds de beperking dat het verkeer vanuit Nederhorst den Berg de N201 alleen rechtsaf richting Vreeland kan oprijden en Nederhorst den Berg alleen bereikbaar is voor verkeer komend vanuit Hilversum.

Vanaf 1 september tot en met eind oktober 2008 zal de aansluiting van de Gabriëlweg (N523) op de Vreelandseweg (N201) geheel afgesloten worden voor al het autoverkeer. In deze periode wordt met vier heistellingen de paalfundering aangebracht en de turborotonde aangelegd. Het autoverkeer van en naar Nederhorst den Berg volgt dan een omleidingsroute. Deze omleidingsroute zal met borden worden aangegeven. Het doorgaand verkeer op de Vreelandse weg (N201) blijft wel gewoon gebruik maken van de tijdelijke weg langs het werk.

Voor (brom-)fietsers heeft de provincie een oversteekplaats aangelegd , de vervolgroute is via de Kleizuwe.

Begin november wordt de rotonde gedeeltelijk opengesteld voor het verkeer. Dat wil zeggen dat doorgaand verkeer kan passeren maar wel hinder kan ondervinden van de afrondende werkzaamheden.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2