Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Bloklaan: Boem, Stop!

Wijdemeren, 29 november 2005

Frans Cavaljé reed vanmorgen om 7.00 uur uit Kortenhoef richting Loosdrecht en Loenen. Tenminste dat dacht hij. Hij kwam tot West-End. Toen hield het op.


Je bent op weg naar Loenen.
En dan... Dicht!

M. Tijdgat voorspelde dat de weg afgesloten zou kunnen zijn op 29 november, maar misschien ook niet. Eerder kreeg de gemeente al ruzie met de provincie over de gebrekkige communicatie.

Reactie

www.nhbereikbaar.nl deugt niet,
ze kunnen ook al geen klok kijken !!

Wegafsluiting Bloklaan in Loosdsrecht 29 nov. van 09.00-16.00 uur stond er op de website. Ik stap in mijn auto op weg naar mijn werk, en let wel om 07.00 uur. Sta ik opeens bij West-End op de Veendijk in Loosdrecht.

Wat denkt U? Wegafzetting en een bord Afgesloten voor alle verkeer.

Vanaf de Kortenhoefsedijk tot aan de afzetting GEEN bord gezien, en meerdere met mij. Toen maar weer terug naar de Vreelandseweg, richting Loenen.

Vanuit Loenen richting Nieuwersluis. Geen Borden. Ja, zwart plakband over het ANWB bord, meer niet.

Vanuit Nieuwersluis stonden 2 grote borden met een kruis er op, de eerste datum kruis er af en de kruizen bleven er af. Tot gisteren. Toen zaten er opeens kruizen op en vanmorgen waren de kruizen er af.

Nou, ik kan U vertellen, ik was niet de enige die moest keren, want ook al het verkeer uit Loosdrecht kon keren. Een chaos dus.

Maar ja, hoe de weg ingedeeld wordt, er staat een onderbroken streep 1 meter uit de berm?? Geen doorgetrokken streep op de as van de weg , en geen onderbroken lijn aan de berm kant ??

Frans Cavaljé
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht