Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Ingezonden brief


Koninginneweg

Kortenhoef, 5 mei 2003. Onderstaande ingezonden brief werd aan de Webkrant gestuurd door Jos den Ouden namens een aantal bewoners van de Koninginneweg in Kortenhoef. Hij zet de puntjes op de i inzake de door de door hen gewenste verkeersmaatregelen.

Geachte Mevrouw/Mijnheer,

Uw berichtgeving over de drempels op de Koninginneweg is niet juist. U stelt dat de buurtbewoners meer en hogere drempels willen, en dat is niet juist. Wij hebben nooit voor deze oplossing gepleit en zullen dat ook nooit gaan doen omdat hiertegen (terecht of onterecht) te veel weerstand is.

Wat wij als bewoners willen is dat de snelheid op de weg naar beneden komt, het inhaalgedrag van te snel rijdende automobilisten tegengegaan wordt, en het sluipverkeer teruggedrongen wordt om zo de verkeersveiligheid te verhogen (ik verwijs U naar het recente 3VO rapport waarin de Koninginneweg als een verkeersonveilige situatie aangemerkt wordt). Hiertoe zijn wij op dit moment actief doende om 3VO, Politie, Openbare Werken en bewoners om de tafel te krijgen om een plan op te stellen, en in dit plan zal nadrukkelijk gezocht worden naar oplossingen die geen hogere/meer drempels omvatten.

Bij het opstellen van dit plan zouden wij ook graag betrokkenheid van het bestuur willen zien. Daarom willen wij als buurtbewoners ook graag met burgemeester Bijl en wethouder Neef van gedachten wisselen omtrent ons plan van aanpak, maar pogingen om een afspraak te maken worden niet gehonoreerd door het bestuur. Op 2 mei j.l. hadden wij als buurtbewoners dan eindelijk een afspraak gemaakt en onze opwachting in het gemeentehuis gemaakt, maar helaas namen de heren Bijl en Neef niet de moeite om aanwezig te zijn.

Mocht U daar interesse in hebben, dan zijn de Koninginnewegbewoners altijd bereid om U van informatie te voorzien. Tevens vragen wij U om dit bericht op Uw website te plaatsen om misverstanden te voorkomen.

Ter Uwer informatie: de Koninginnewegbewoners worden vertegenwoordigd door Guus Marinus, Tim de Groot, Carel Ris en Jos den Ouden.

Jos den Ouden

Meer over dit onderwerp in de Wijdemeerse Webkrant:


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...