Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Floating Market


Floating Market

Loosdrecht, 5 mei 2003. In Loosdrecht komt iets nieuws. Een culturele braderie op het water (inclusief Zuid-Amerikaans krokodilworstelen). Om er te komen moet u de beschikking hebben over een boot. U kunt er alles over lezen in onderstaand persbericht.

Floating Market start in Loosdrecht op 22 Juni

Voor het eerst in Nederland wordt er op de Loosdrechtse plassen in samenwerking met de Sloepentocht de “Floating Market “georganiseerd. Zoals de naam al suggereert, wordt het een culturele “markt” die drijft en waar heel veel acts, toneel en muziek te vinden is. Maar aan de inwendige mens wordt ook gedacht.Op het water bevinden zich eetbootjes waar je uit de hele wereld lekkernijen kan vinden. Wil je leren Zuid Amerikaans Krokodil Worstelen ? Geen probleem, want er is een instructeur aanwezig die demonstraties verzorgd. Geen zwemdiploma bij je ? Haal een dagdiploma bij de floating badmeester. Of vraag je favoriete liedje aan bij de One Man Drijf-in Show. Of kom genieten van de diverse live optredens ! Kortom, er is van alles te beleven ...

Alles op het water
Wat nou zo bijzonder is aan dit evenement, is dat werkelijk alles op het water gebeurt.
Bezoekers kunnen er dan ook alleen per boot komen.
En dat kan met je eigen boot (max lengte 10m) of huur een bootje bij jachthaven de Otter. Daar liggen voormalige Efteling bootjes die een pendeldienst onderhouden en rondvaarten verzorgen.
De Floating markt bevindt zich tegenover jachthaven het Anker. De ingang vind je in de oostelijke Drecht of vaar vanaf de eerste plas bij de Vrijbuiter naar binnen.

Rommelmarkt
Onderdeel van de Floating Market wordt ook een rommelmarkt. Diegene die interesse hebben om met hun boot op de rommelmarkt te liggen kunnen zich aanmelden op telefoonnummer 06 53961447. Eventueel kan de organisatie ook voor een boot zorgen.

Openingstijden
De Floating market is geopend op zondag 22 Juni van 12.00 tot 20.00 uur.
De toegang is € 3,-- per persoon.
Meer informatie ? Kijk op www.floatingmarket.nl 


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...