WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schaamteloze Uitgaven
Kortenhoef, wo 24 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ben Raven uit Kortenhoef vindt dat het geld voor het Cultureel Centrum Kortenhoef beter anders besteed had kunnen worden.

ingezonden brief

Schaamteloze uitgaven

Met de Gemeenteraadsverkiezingen voor de deur, gaan we weer vrolijk bakken met geld uitgeven. Drie en een halve ton voor 70 zitplaatsen voor de plaatselijk toneelvereniging DSO. Ik gun DSO het podium voor hun optredens, maar het is toch van de gekke dat de oude Dobber verkwanseld word en er een nieuw podium moet komen waar nog eens 80 Mile boven op moet.

Werp een blik op de infrastructuur van onze dorpen. Straten verzakt, overal zwerfvuil, plantsoenen die er niet uit zien en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoe kan je nou bakken geld uitgeven aan een cultureel cenrum, terwijl er nog zo veel geld nodig is voor andere zaken. Had de toneelvereniging niet in een andere ruimte binnen Wijdemeren ondergebracht kunnen worden?.

Als een Gemeente al jaren de ogen van de provincie op zich gericht ziet omdat ze twijfelen aan de bestuurlijke kracht dan had je deze euro’s beter kunnen uitgeven aan zaken die er toe doen.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief