WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Oproep: Stem tegen fusie.
Wijdemeren, wo 24 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Frank Senteur uit Ankeveen roept op om op 21 maart te stemmen tegen een fusie met Hilversum.

(Frank Senteur staat op nummer 12 op de kandidatenlijst van DLP.)

Campagne GR2018

ingezonden brief

De verontrustende dreiging van Hilversum!

Wijdemeerders die de berichten over Hilversum volgen, zullen zich net als ik steeds grotere zorgen maken. Het wordt ook steeds duidelijker waarom drie jaar geleden volledig vanuit het niets het woord fusie viel. En het wordt ook steeds duidelijker waarom ik (net als de bijna 8.000 ondertekenaars van de petitie van Wijdemeren2020) fel tegen die fusie ben.

Hilversum staat met haar rug tegen de muur en wordt gechanteerd door media tycoons om maatregelen te nemen die Hilversum op eigen kracht niet kan realiseren. Burgemeester Broertjes, oud-mediaman, heeft de ambitie om met megalomane plannen en een investering van een half miljard (!) van Hilversum dè mediastad der mediasteden te maken. De TV-miljardairs willen best blijven en hun imperia uitbreiden, maar eisen dan wel dat Hilversum de verkeersproblemen oplost, meer bedrijfspanden bouwt en zorgt voor woningen voor nieuwe medewerkers.

Hoe handig zou het dan zijn als door een vijandige overname van Wijdemeren de gemeente Hilversum even snel wordt uitgebreid. Op grondgebied van vooral ’s-Graveland, Ankeveen, Kortenhoef en Loosdrecht kunnen dan nieuwe wegen, nieuwe bedrijventerreinen en goedkope woningen worden gebouwd.

Nee dus! Op deze verkwanseling van onze groene ruimte zitten wij niet te wachten. Stem in maart dus tegen een fusie met Hilversum!

Frank Senteur
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ng. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief