WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Steggelen over Dikke Muis
Nederhorst den Berg, za 7 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Jan Willem Schermerhorn blijft het oneens met Cor Lam inzake het al dan niet openhouden van De Dikke Muis in het dorpscentrum van Loosdrecht.

Cor Lam kan nog 1 keer reageren (2-2) mocht hij daar behoefte aan hebben, daarna sluiten we dit debat. Red. WWK

ingezonden brief

Na het lezen van de reactie van Cor Lam op mijn artikel betreft de Dikke Muis realiseerde ik me dat begrijpend lezen niet voor iedereen weggelegd is. In mijn artikel staat; Laat de Dikke Muis even staan totdat er daadwerkelijk begonnen wordt met bouwen.  Hoe simpel kan het zijn.

De belerende suggestie alleen al dat er ondernemingen gestopt zijn door de komst van de Dikke Muis is een drogreden.  Vind het overigens wel van lef en onkunde getuigen om zoiets te beweren. Helemaal voor een ex Dbl-er waarbij eerlijk altijd hoog in het vaandel stond.

Over eerlijkheid en gelijke kansen gesproken. Waarom hebben er zich op de openbare laagdrempelige uitvraag geen andere “ondernemers” gemeld met een serieus plan? Waarom zwijgen mensen zoals u hierover?  Kapitein Rob die in een portacabin Ola ijsjes verkoopt was het hoogt haalbare naast De Dikke Muis. Dit plan is zelfs toegewezen om beweging te krijgen in iets wat onder Dorpsbelangen jarenlang muurvast zat, mede onder uw verantwoordelijkheid. Met meer daadkracht en visie hadden we deze discussie nooit gehad.

Nogmaals, laat De Dikke Muis staan totdat er gebouwd wordt. Thats all !

Jan Willem Schermerhorn
Nederhorst den Berg

Ps , ik weet vanuit Nederhorst den Berg dat er al boven de vraagprijs verkocht wordt en dit geld rechtstreeks in de gemeente kas komt . Erg hè, schuld van de Dikke Muis

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief