WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Blij dat Dikke Muis stopt
Oud Loosdrecht, do 5 oktober 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Cor Lam is blij dat het contract van de Dikke Muis afloopt en er weer gezonde concurrentie in Oud Loosdrecht terug komt.

ingezonden brief

Reactie Dikke Muis

Eergisteren verscheen een stukje over de Porseleinhaven op de webkrant.
De heer Schermerhorn wil de Dikke Muis behouden. Zo blijkt weer eens dat Nederhorst den Berg verder weg blijkt te zijn dan wordt aangenomen. Alle feiten bereiken dat dorp niet. De grote vraagtekens die er waren bij de komst van dit bedrijf zijn dus ook volledig aan hem voorbij gegaan.

De voorwaarden waarop dit bedrijf er zit, op het mooiste plekje van Loosdrecht aan de plas, zijn echt niet goed te praten. Een huurbedrag dat één op één weggestreept kan worden tegen de vergoeding voor het ‘beschikbaar’ stellen van 2 toiletten voor openbaar gebruik…… Die voorwaarden werden bij de openstelling van de inschrijving niet vermeld. Dat ‘risico’ was voor velen gemakkelijk te nemen geweest.

Dan ervaren we daarna ook nog, bij besloten activiteiten in het etablissement, dat die openbare toiletten dan ineens niet openbaar zijn maar juist op die momenten zeker noodzakelijk!

Een mooi plekje, ja dat raait je de koekoek! Alle andere horecalocaties (bedrijven) kunnen daar niet tegenop. Ja heer Schermerhorn, er zijn meer horecagelegenheden in de naaste omgeving en een aantal al generaties lang, Helaas hebben ze door die oneerlijke concurrentie van de Dikke Muis het zelfs niet allemaal overleefd…..

Elkaar weinig gunnen? Als je op een dergelijke oneerlijke basis rechts wordt ingehaald? De meerderheid van de Oud-Loosdrechters zal niet rouwig zijn als dat contract nu eindelijk afloopt en er een normale situatie kan ontstaan.

Cor Lam,
Oud Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief