WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Strijd inboedel Eikenrode
Loosdrecht, wo 24 juni 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Er is nog steeds een conflict over de inboedel van Eikenrode en het plafonddoek waar eerder al problemen over ontstonden. De curator en Nico Ockhuisen staan tegenover elkaar.

In de krant van gisteren stond een groot stuk van Valentijn Bartels over het touwtrekken rond de inboedel van Eikenrode. Het faillissement van de vorige eigenaar van Eikenrode wordt afgewikkeld door curator Robert de Lauwere van Beks & Beks advocaten in Hilversum. Die stelt dat de nieuwe eigenaar van Eikenrode wel de inboedel, ter waarde van € 7.000 heeft overgenomen, maar daar nooit voor heeft betaald. Het veelgenoemde plafonddoek staat nog steeds bij de curator op kantoor. De rechter heeft al een dwangsom opgelegd, maar dat heeft geen effect gehad. De curator laat een deurwaarder naar de mogelijkheid kijken of er beslag gelegd kan worden op bezittingen van Ockhuisen.

Nico Ockhuisen vindt dat de curator ´vieze spelletjes` speelt. Hij verdenkt de curator ervan dat die extra wil verdienen aan de inboedel. Een eventueel kort geding over de kwestie ziet Ockhuisen met vertrouwen tegemoet. Ockhuisen vindt dat de curator hem onrechtvaardig behandelt. Daarom wil hij hem niet betalen.

Plafondoek

31052014 DB: Vragen Eikenrode
05062014 Debat Eikenrode
22082014 IJskelder Eikenrode Volgestort?

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief