WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ldr. Terras niet door de Raad
Wijdemeren, di 18 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Ralph Valkonet (PvdA) merkt op dat het Loosdrechts Terras nog niet is vastgesteld door de raad, zoals Liesbeth Siderius (Siderius) schrijft.

Update 18-3-2014, 18.09: Liesbeth Siderius reageert op de ingezonden brief van Ralph Valkonet.

De discussie over het Loosdrechtse Terras wordt hiermee afgesloten.

ingezonden brief

Liesbeth Siderius reageert nogal geprikkeld op de reactie van Nanne Roosenschoon. Hierbij schrijft ze dat het plan het Loosdrechts Terras de raad al heeft gepasseerd. Dat is niet waar.

Het plan is besproken in een commissie R&E in oktober 2013. Tijdens de vergadering is het voorstel van D66 voor een wedstrijd behandeld en dat vond geen steun van de andere partijen. De conclusie van de bespreking was dat de wethouder terug zou komen als er nieuwe ontwikkelingen zouden zijn. Er zou ook een masterplan ontwikkeld worden en dat zou naar de raad gaan. Dat is nog niet gebeurd.

Overigens zat bij de commissiestukken ook een gedetailleerde planning. Het zou goed zijn als dit onderwerp snel op de agenda komt in de nieuwe raadsperiode. De planning bevat namelijk onderdelen die opgestart moeten worden na goedkeuring van de raad. Ik ga er vanuit dat die nu zijn blijven liggen.

Ralph Valkonet
Fractieassistent PvdA
Nederhorst den Berg

ingezonden brief

De gemeenteraad heeft op 6 maart 2014  (agendapunt 14. herziening grondexploitaties) de grondexploitaties goedgekeurd en daarmee impliciet de plannen zoals gepresenteerd in de commissie vergadering.

In de goedgekeurde herziening wordt het Dorpscentrum Oud Loosdrecht nu verder ontwikkeld als Loosdrechts terras.... en daar gaat het 'slechts' om op het moment mijns inziens.

Liesbeth Siderius
Fractie Siderius

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief