WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorjaarsconcert BMOL
Kortenhoef, di 18 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 29 maart luidt Muziekvereniging BMOL de zomertijd in met het jaarlijkse voorjaarsconcert in Sporthal De Fuik in Kortenhoef.

persbericht

Voorjaarsconcert Muziekvereniging BMOL

Op zaterdag 29 maart luidt Muziekvereniging BMOL de zomertijd in met het jaarlijkse voorjaarsconcert in Sporthal De Fuik in Kortenhoef. Het orkest, de slagwerkgroep en zanggroep BlueZ  zullen de sterren van de hemel spelen en u een mooi, muzikaal en gezellig avondje uit bezorgen.

Zowel de slagwerkgroep als de zanggroep staan dit jaar onder leiding van een nieuwe dirigent. Met Eddy Willemsen heeft de zanggroep een opvolger gevonden voor Mathilde Keij en bij de slagwerkgroep heeft Arend Bruijn, reeds voor het overlijden van Victor Oskam, het stokje van hem overgenomen. Het orkest staat nog altijd onder leiding van dirigent Ton van Overdam.

De onderdelen zullen een gevarieerd programma verzorgen met originele harmoniemuziek zoals “Songs from the Catskills” van Johan de Meij, maar ook popmuziek als “Nothing Else Matters” van Metallica en “Miracle” van Ilse DeLange zal te horen zijn. De slagwerkers zullen naast de Afrikaanse ritmes ­de samenwerking aangaan met het orkest en onder andere het spectaculaire “Stormbreak” spelen. De avond zal gezamenlijk worden afgesloten met “Circle of Life” uit de film The Lion King.

“De komende 2 weken worden de puntjes op de “i” gezet, de instrumenten gepoetst en de stemmen gespaard om er voor te zorgen dat het voorjaarsconcert weer een waar hoogtepunt wordt”, aldus voorzitter Kees van Oorschot. “Nieuw dit jaar is onze pas opgerichte Streetband lomB. Zij zullen na afloop van het concert een kleine after-party verzorgen in de foyer van de sporthal.”

Kaarten voor dit concert kosten slechts €10,- en zijn te reserveren via onze website www.bmol.nl of op 29 maart vanaf 19:30 uur verkrijgbaar aan de zaal. Locatie: Sporthal de Fuik in Kortenhoef. Zaal open 19:30 uur. Aanvang 20:00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief