WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Siderius: Oud Nieuws D66
Loosdrecht, ma 17 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Liesbeth Siderius, die nog twee dagen de fractie Siderius is tot zij toetreed tot de DB gelederen, vindt dat Nanne Roosenschoon geen oud nieuws moet serveren.

ingezonden brief

Oud nieuws in de campagnetijd

Voor het laatste lokale nieuws is de Wijdemeerse Webkrant Krant een dankbaar podium, zowel voor degenen die nieuws willen delen als zij die op de hoogte willen blijven.

In tijd van de verkiezingen wordt de redactie van WWK wordt overspoeld met reacties van politici (bericht 2 maart). Er worden overuren gemaakt. Ook op zondag 16 maart werkt de redactie door: waarvoor grote waardering.

Het aangeleverde ‘nieuws’ echter lijkt steeds meer op een persoonlijke campagnevoering. Zo meldt Nanne Roosenschoon (D66 red. WWK) bijvoorbeeld dat het college de raad zou omzeilen? Dat hij voorstander is van een nationale prijsvraag heeft hij in commissie en raadsvergadering reeds geventileerd. Echter zijn ideeën zijn noch door het DB- D66 college noch door de raad overgenomen.

Het plan Loosdrechts terras heeft de raad gepasseerd en lijkt nu uitgevoerd te gaan worden in het belang van veel Loosdrechste ondernemers en niet te vergeten de recreanten op en om de Loosdrechtse plassen.

Gelukkig zijn er veel inwoners, die bereid zijn aan deze ontwikkelingen mee werken. Helaas zijn er ook enkele die vanwege eigenbelang stelselmatig nieuwe plannen weten te traineren. De raad dient in de eerste plaats het algemeen belang.

En zo zijn er meer voorbeeld van oud nieuws vernieuwen…..

Liesbeth Siderius
Fractie Siderius

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief