WIJDEMEERSE WEBKRANT
Reacties Vaartwegen
's-Graveland, zo 8 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Twee ingezonden brieven. De heer of mevrouw J. Truffel en Fred Beijdorff geven twee reacties die haaks op elkaar staan inzake de Vaartwegen.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

In het artikel over de vaartwegen  bent u  niet volledig. Door wethouder Theo Reijn is  gezegd dat op vragen vanuit de politiek wat de kosten zijn geweest voor het verwijderen van de bakken,plaatsen straatjuwelen en aanbrengen belijning. Tot ieders grote verbazing bleken de kosten  45.000 Euro te hebben bedragen en dat voor slechts voorlopige voorzieningen.Dit geld had op een betere manier voor de verkeersveiligheid besteed moeten worden en niet door de wethouder uit de losse pols een snelle actie.De belijning is overigens  totaal geen succes.
Snelheid gaat aanzienlijk omhoog vrachtverkeer moet over de strepen rijden waardoor er een verhoging ontstaat van de geluidsoverlast. Belijning was nutteloos en zonde van de kosten.
En de wethouder heeft ook geen overleg gepleegd met de ACV (adviescommissie verkeer voor het college) en ook niet met de aanwonenden.

J.Truffel
's-Graveland


Beste webkrant wijdemeren,

fred.beijdorff heeft u deze tip toegestuurd via dichtbij.nl.

Dit is, geloof ik, het 3e stuk over de Vaartwegen van Gert Zagt. Hij kan het maar niet verkroppen dat zijn 'bloembakjes' democratisch zijn weggehaald. Heer Zagt, in Amsterdam en misschien ook hier, hebben ze daar een uitdrukking voor: "slik door, die drol".

KORTENHOEF -

De bewoners van de vaartwegen in Kortenhoef en 's-Graveland en andere betrokkenen zitten na het weghalen van de bloembakken mogelijk vier jaar opgescheept met voorlopige verkeersmaatregelen die ze maar hebben te slikken.

Lees verder...

Fred Beijdorff
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief