WIJDEMEERSE WEBKRANT
D66 Lijst Compleet
Wijdemeren, do 23 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

D66 maakt de complete kandidatenlijst bekend. Wethouder Joost Boermans is lijsttrekker. De lijst heeft nu zeven kandidaten meer dan op 16 november. De helft uit Loosdrecht.

1 2 3 5

D66 Wethouder
Joost Boermans

D66 Fractievoorzitter
Nanne Roosenschoon

D66 Fractieassistent
Patricia Mossinkoff

D66 Fractieassistent
Mario Wouters
De WWK heeft geen foto van D66-fractieassistent Timo van Leeuwen die op nummer vier staat.

Verkeer, Horstermeer en Loosdrecht

Op 16 november publiceerde D66 al de nummers één tot en met acht van de lijst. In die volgorde is geen verandering gekomen. Twee hoofdrolspelers in de totstandkoming van de verkeersmaatregelen in 's-Graveland, Mario Wouters (oprichter WADW) en Frans Duurland (voorzitter Verkeersadviescommissie), hebben een plaats op de D66-kandidatenlijst gevonden. Aandacht voor de problematiek van de Horstermeer is verzekerd door de aanwezigheid van Patricia Mossinkoff op plaats drie. De helft van de lijst komt uit Loosdrecht, gevolgd door Nederhorst den Berg met vier plaatsen en 's-Graveland met twee plaatsen.

Campagne 2014

persbericht

"D66 kiest kwaliteit , ondernemers en raadsleden die midden in de Wijdemeerse samenleving staan"

In de Oude School te Kortenhoef heeft D66 Wijdemeren haar volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraad vastgesteld. Wethouder Joost Boermans werd eerder al unaniem gekozen tot lijsttrekker.

D66-raadslid en architect Nanne Roosenschoon uit Loosdrecht staat op de tweede plaats. Hij wordt direct gevolgd door de Horstermeerse Patricia Mossinkoff die zelfstandig ondernemer is. Financieel specialist, ondernemer en fractieassistent Timo van Leeuwen uit Kortenhoef staat op de viere plaats. De in ‘s-Graveland woonachtige ondernemer Mario Wouters volgt daarachter. Op de zesde plaats staat Marinus Vermeulen. Hij is momenteel assistent van de fractie Siderius. Vermeulen is oa. oprichter van de Stiching Leergeld (Wijdemeren-Hilversum) en komt uit Loosdrecht. Op de zevende plaats staat de Bergse Jacqueline Thijsen. Loosdrechtse Jellie Stinstra staat op de achtste plek en is in het dagelijks leven docent gezondheidseconomie aan de VU. Op de negende plaats staat de uit ‘s-Graveland afkomstige Simon Vollers. De tiende plaats is voor Mark Bouma uit Breukeveen. Verder staat oa. de Loosdrechter Frans Duurland op de lijst van D66. Duurland is voorzitter van de verkeersadviescommissie en in het dagelijks leven ondernemer.

De complete kandidatenlijst van D66 ziet er als volgt uit:

 1. Joost Boermans, Nederhorst den Berg
 2. Nanne Roosenschoon, Loosdrecht
 3. Patricia Mossinkoff, Nederhorst den Berg
 4. Timo van Leeuwen, Kortenhoef
 5. Mario Wouters, ‘s-Graveland
 6. Marinus Vermeulen, Loosdrecht
 7. Jacqueline Thijssen, Nederhorst den Berg
 8. Jellie Stinstra, Loosdrecht
 9. Simon Vollers, ‘s-Graveland
 10. Mark Bouma, Breukeleveen
 11. Guido van Gulick, Loosdrecht
 12. Frans Duurland, Loosdrecht
 13. Eric Kalter, Nederhorst den Berg
 14. Susan Hoekstra, Loosdrecht
 15. Marco Spruit, Loosdrecht

"D66 kiest met deze kandidaten voor kwaliteit, ondernemersschap, betrokkenheid en kandidaat raadsleden die midden in de Wijdemeerse samenleving staan. Het is een fantastische ploeg waar we vooruit mee kunnen. Man, Vrouw, Jong, Ouder, ondernemer, wetenschapper, bedrijfsleven, overheid en uiteraard uit de kernen. D66 heeft het!", aldus lijsttrekker Joost Boermans.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht/WWK
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief