WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD: Harde Lijn
Loosdrecht, vr 28 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De VVD volgt de keiharde lijn. Lijsttrekker Tim Emmelot laat zich in het Weekblad Wijdemeren en bij de Ouderenmiddag hard uit over uitkeringsgerechtigden.

Bij de ouderenmiddag in de Drie Dorpen verklaarde Tim Emmelot dat uitkeringsgerechtigden verplicht moeten worden om mantelzorg te leveren. In het Weekblad Wijdemeren van 19 februari zei hij over uitkeringsgerechtigden: "We kunnen hen volledig dwingen om als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken, bijvoorbeeld minimaal drie dagen in de week. Er zijn genoeg dingen die moeten gebeuren. Werklozen kosten de gemeente geld. ..."

Onderstaande foto's van VVD affiches vertonen ook weinig gevoel voor de minder bedeelde medemens, zo constateerde Tineke Franssen uit Loosdrecht.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Sommige mensen maken zich druk om de vorm van de verkiezingsborden of om de manier waarop de borden bevestigd worden.

Ik denk dat er meer dan genoeg redenen zijn om je ook druk te maken om de inhoud van de kreten op sommige borden. Deze borden staan langs de Rading in Loosdrecht op het terrein van de landgoedwinkel 'De Rading' nota bene. Een plek waar mensen met een arbeidsbeperking met hart en ziel werken, maar hoe lang nog?

Wat is dit een LAFFE en RESPECTLOZE manier om campagne te voeren.

Je moet maar werkeloos zijn en al meer dan 200 sollicitaties verstuurd hebben en nu is de bijstand in zicht. Nou, op de VVD kan je rekenen. Dat blijkt maar weer eens. De (Vrienden)partij voor Volksmennerij en Demogagie.

Met vriendelijke groet,

Tineke Franssen
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
T. Franssen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief