WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kop koffie met PvdA-GL
Ankeveen, do 27 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

PvdA en Groen Links nodigen de aanwonenden van de Vaartwegen uit voor een kop koffie en een gesprek op 8 maart in de Drie Dorpen.

Campagne GV 2014

persbericht

PvdA en Groen Links nodigen de aanwonenden van de Vaartwegen uit voor een kop koffie en een gesprek op 8 maart in de Drie Dorpen.

PvdA en Groen Links pleiten voor een goedkope, duurzame en definitieve oplossing om het verkeer in ’s-Graveland en Kortenhoef te beteugelen. Oplossingen moeten in overleg met de bewoners van de Vaartwegen tot stand komen, vinden PvdA en Groen Links en willen daarom graag met de aanwonenden in gesprek op 8 maart.

PvdA en Groen Links zullen met een Rood/Groene fiets karavaan, die vanuit de verschillende dorpen vertrekt, een bezoek brengen aan de Emmaweg, de Koninginneweg en de Cannenburgerweg. De aanwonenden van de Vaartwegen zijn vanaf 14.00 uur van harte uitgenodigd voor een kop koffie en wat lekkers in de Drie Dorpen. Door middel van een flyer, die in de week van 5 t/m 7 maart huis aan huis zal worden bezorgd,  zullen alle aanwonenden worden geïnformeerd.

De fietstocht zal vervolgens worden voortgezet naar de Meenthof. Vanaf 15.00 uur zullen de fietsers verzamelen voor de Dobber. De Rood/ Groene karavaan heeft ballonnen om uit te delen en tevens willen wij de bezoekers graag te woord staan om uitleg te geven over de 12 punten van ons verkiezingsprogramma.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief