WIJDEMEERSE WEBKRANT
De Babbelbox van DB
Wijdemeren, vr 28 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Morgen is DorpsBelangen op weg om vooral vragen en reacties van de inwoners op te halen in een Babbelbox.

Campagne GR 2014

persbericht

DorpsBelangen zorgt voor campagne met franje!
Lokale partij organiseert ludieke actie: Babbelbox

Aanstaande zaterdag 1 maart is DorpsBelangen weer op weg om vooral vragen en reacties van de inwoners op te halen. Uit de maandelijkse openbare DorpsBelangrijk bijeenkomsten kwam de wens naar voren om heel laagdrempelig iets te organiseren waar mensen hun verhaal kwijt kunnen. De stap naar het gemeentehuis is voor velen toch een hele hobbel!
Daar heeft DorpsBelangen iets op gevonden.

Babbelbox

Bij een heuse Babbelbox kan iedereen vragen kwijt, reageren op stellingen of gewoon spontaan commentaar geven op wat hem of haar dwarszit. U houdt daar altijd iets aan over!
Wat? Dat merkt u wel als u ons tegenkomt, of nog beter u komt gewoon naar ons toe. Om onze kleurrijke verschijning kunt u echt niet heen, dat verzekert DorpsBelangen u.

Waar vindt u ons?

Zaterdagochtend 1 maart rond 9.30 uur is de start in Ankeveen. Tegen het einde van de ochtend verhuizen we naar Loosdrecht en zijn daar in de middag op een paar locaties actief. Op zaterdag 8 maart bezoekt DorpsBelangen onder andere winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef en de Voorstraat (het plein) in Nederhorst den Berg.

Grijp die kans!

Voor u de gelegenheid om een gesprek te hebben met veel kandidaten van de kieslijst. U kunt alles ter sprake brengen. Wij bieden graag een luisterend oor en kunnen tegen kritiek. Kom DorpsBelangen vertellen waar u trots op bent of wat u belangrijk vindt. We horen graag wat u zou doen als u het voor het zeggen had in onze dorpen. Kortom: u bepaalt waar het over gaat. We kijken uit naar uw komst!

Lokale partij

Dorpsbelang is DorpsBelangen. Een lokale partij heeft geen hinder van landelijke partijprogramma’s. Dat is onze bijzondere kracht. Geen andere partij heeft dat in huis. DorpsBelangen heeft een talentvol team met kennis en ervaring. DorpsBelangen heeft de afgelopen vier jaar bewezen stevig overeind te staan als het om serieus besturen gaat.

Meer weten over het programma van DorpsBelangen:  www.dorpsbelangen.nu of bezoek ons op één van de ludieke-actie-locaties tijdens de campagnetour!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Twitter DB
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief