WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Plasticbakken Verplaatst
Kortenhoef, ma 28 oktober 2013

Bij het winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef zijn de containers voor plasticinzameling tijdelijk weer eens verplaatst naar nog een andere locatie.

persbericht

Containers voor plastic afval in Kortenhoef verplaatst

Bij het winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef zijn de containers voor plastic inzameling tijdelijk verplaatst naar een andere locatie.

Voorheen stonden de containers bij het winkelcentrum aan de zijde van de Curtevenneweg.  De containers zijn nu te vinden aan de zijkant van het winkelcentrum aan de kant van de Kerklaan.

Naschrift WWK:

Omdat wij ons afvroegen waarom de plasticbakken plotseling van hun vertrouwde plek waren verdwenen vroegen wij de GAD waarom de verplaatsing heeft plaatsgevonden. (Je mist toch je vertrouwde loop, flessen weggooien, plastic weggooien, eventueel nog wat oude kleding en dan boodschappen doen. Het plastic gaat maar weer mee terug...)

Het antwoord was:

"Op last van de gemeente Wijdemeren zijn de containers tijdelijk verplaatst. Hoe en waar ze terugkomen is nog niet bekend. Hoe lang ze op deze nieuwe locatie blijven bestaan is ook nog niet bekend. Verschillende mogelijkheden worden momenteel in samenwerking met de gemeente Wijdemeren onderzocht.
Meteen dezelfde middag wanneer de containers zijn geplaatst, zijn bordjes opgehangen om inwoners te informeren waar de containers naartoe verplaatst zijn."

Wat is dat toch met die containers?

Blijft de vraag waarom de gemeente opdracht gaf aan de GAD om de containers te verplaatsen.


Maart 2012.

Het lijkt een beetje op de actie in maart vorig jaar de containers pontificaal voor de toegang van de Meenthof waren gezet.
Eind maart waren ze toen weer weg na vragen van VVD-raadslid Martin Vuyk.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Rik JUngmann
auteur
persbericht/RJ
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief