WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vraag..: Meenthof zichtbaar!
Kortenhoef, za 31 maart 2012

Vragen van VVD-raadslid Martin Vuyk over de achter plastic-containers verborgen Meenthof deden wonderen.


Voor....

Vorige week signaleerde de WWK de uiterst merkwaardige nieuwe opstelling van de plastic-containers voor winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef. Nadat Martin Vuyk zondag boodschappen had gedaan in dat winkelcentrum en de plastic-blokkade had aanschouwd, kwam hij in actie. Hij stelde maandag schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders over het fenomeen. Vuyk kondigde aan dat hij er in de raadsvergadering van afgelopen donderdag opheldering over wenste.


Na.... Daar is hij weer.

Die aankondiging verrichtte wonderen. Woensdag verscheen een delegatie van zowel de gemeente Wijdemeren als van de Gewestelijke Afvalstoffen Dienst op de plaats des onheils. Een lokale winkelier legde uit wat het probleem was. De vertegenwoordiger van de gemeente maakte volstrekt helder dat, wat er ook gebeurde, die containers zouden voor de raadsvergadering verwijderd zijn van de plek waar zij ongewenst bleken te zijn.


Een kwart slag gedraaid. Briljante trouvaille!

Zo gezegd, zo gedaan. De kledingcontainers kregen een achteraf rijtje toegewezen. De plastic-containers staan daarvoor, prominent eerste rang. Samen staan de kleding- en plastic-containers wel weer op hun vertrouwde plekje, maar een kwart slag gedraaid. En zowaar, het weidse uitzicht vanaf de Curtevenneweg op de vrolijke Meenthof is hersteld.

Vragen hoefde Vuyk niet meer te stellen in de raad. De kwestie was opgelost.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief