WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Siderius antwoordt Koster
Wijdemeren, vr 27 december 2013

Liesbeth Siderius reageert op de oproep van Cor Koster om op 19 maart uw stem op nummer 13 van de lijst van Dorpsbelangen uit te brengen.


Liesbeth Siderius (Siderius/DB)

ingezonden brief

Kerst-rust

Meeste mensen nemen tijdens de kerst dagen rust, al dan niet samen met familie of vrienden. Zo niet Cor Koster.

Hij begint deze dagen een politieke actie:  ‘Ik wil Co’. Er staan mensen  op de lijst van Dorpsbelangen, die daar volgens Cor nooit geplaatst hadden mogen worden. Zij zouden hun beloften niet zijn nagekomen, door hun zetel niet op te geven toen ze uit hun partij stapten.

In zijn kerstboodschap is Cor weinig consequent. Begin dit jaar schrijft hij nog : “En nu werd Liesbeth Siderius de deur gewezen omdat ze een andere mening had dan de rest van de VVD-fractie.“ Het is juist het gebrek aan fractie discipline dat, volgens Co de Kloet, hem uit de gratie van de commissie van vier bracht.

Beloftes aan de kiezers worden door ieder raadslid naar eer en geweten nagekomen. Dat is een groot goed van onze democratie. Trouw aan liberale principes staan de beschikbaarheid voor de dorpse politiek niet in de weg.

Dorpsbelangen is een partij waarin vele maatschappelijke stromingen vertegenwoordigd zijn. Co de Kloet (voorheen PvdA) is daar een gewaardeerd voorbeeld van.

Liesbeth Siderius
Fractievoorzitter Siderius/Kandidaat DB

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
Douwe van Essen
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief