WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Debat over Noordereinde
's-Graveland, ma 16 juli 2012

Willem de Leeuw reageert op de ingezonden brief van Ella Blom. Hij is het niet met haar eens over de drukte op het Noordereinde.

Lees ook:

09072012 Aanrijding Zuidereind
11072012 Aanrijding kan altijd
13072012 Eigen Straatje Eerst

Wij geven Ella Blpm nog de gelegenheid om te reageren, indien zij daar behoefte aan heeft. Dan sluiten we deze discussie. Red. WWK.

ingezonden brief

Geachte mevrouw Blom,

U trekt conclusies die erg kort door de bocht zijn.

Ik weet dat u ook een 30 kilometerbril op heeft en verder uw ogen sluit. 99 % van de artikelen welke ik lees zijn immers van de heer Wouters of uw pen afkomstig.

Het enige wat ik u wil zeggen is dat Willem de Leeuw inderdaad woonachtig is in Ankeveen, maar mijn bedrijf is gevestigd aan het Noordereinde te ’s Graveland. Ik moet u zeggen dat de verkeersoverlast mij alleszins meevalt, natuurlijk is het af en toe druk maar mijn inziens niet te druk. Wellicht valt het mij niet op omdat ik druk aan het werk ben, maar ook bij het dagelijks in en uitparkeren op het Noordereinde ondervind ik weinig problemen.

Dus ik heb wel degelijk idee waar ik over spreek en er is helemaal niets gebagatelliseerd.

Waarom ben ik tegen een 30 kilometerzone op het Noordereinde? Heel simpel, ik heb geen zin in stilstaande en weer optrekkende auto’s voor mijn openstaande raam. En dit is wat er gaat gebeuren met verkeersremmende maatregelen waar u zo’n voorstander van bent. Nu stroomt het verkeer het grootste deel van de dag prima door en dat mag wat mij betreft zo blijven.

Dus mevrouw Blom, u weet niet waar u het over heeft als u spreekt over het eigen straatje schoon vegen, want er is hier maar één iemand die probeert het eigen straatje schoon te vegen en dat bent u!

Een tip als u voortaan nog eens ergens op reageert zorg dan dat u weet waar u het over heeft zonder iemand ergens van te beschuldigen!!!

Met vriendelijke groeten,

Willem de Leeuw
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief