WIJDEMEERSE WEBKRANT
Steun voor Chamboné
Loosdrecht, vr 1 juli 2011

Hetty Kastelein valt Sjors Chamboné bij in zijn kritiek op de opvattingen van DB raadslid Co de Kloet over de toerisme visie van Wijdemeren.

ingezonden brief

Graag reageer ik ook op de ingezonden brief van Co de Kloet over de visie op recreatie en toerisme. Ik ben het eens met Sjors Chamboné waarin hij een weerwoord geeft op de ingezonden brief van Co de Kloet. Ik roep ook andere ondernemers op om hun stem laten horen!

Ondernemers uit heel Wijdemeren zijn op verschillende tereinen MET ELKAAR bezig om op onderdelen juist samen te werken. Er worden arrangementen gemaakt, er worden evenementen met elkaar georganiseerd, Er zijn ondernemers actief betrokken in werkgroepen om in hun vrije tijd mee te denken en te werken aan mogelijkheden om subsidie aan te vragen voor recreatieve routenetwerken.

Er is weer wat meer bruisende activiteit in de verschillende kernen en de gemeente speelt hier met een goede visie op in. Daar mogen we als ondernemers blij mee zijn. We moeten nu meer dan ooit gezamelijk optrekken om ook concrete invulling aan de visie te geven.

Het is juist goed om plannen te maken, visie te ontwikkelen, voor de langere termijn. Fijn wonen in Wijdemeren is natuurlijk belangrijk maar goed kunnen blijven ondernemen in Wijdemeren is net zo belangrijk. We wonen in een prachtige gemeente met veel meer mogelijkheden op recreatief gebied.

Willen we dat zo houden en niet verworden tot een vergrijzende slaapgemeente dan moet er nu worden geinvesteerd in goede recreatieve verbindingen omdat er nu provinciale aandacht en investeringsbudgetten zijn meneer de Kloet.
Misschien toch even bij uw eigen wethouder meer informatie opvragen!

Vriendelijke groeten van Hetty Kastelein,
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
20 gr.
windkr. 3