WIJDEMEERSE WEBKRANT
Revanche Ben Steenvoorden
's-Graveland, vr 4 september 2009

PvdA-raadslid Ben Steenvoorden revancheerde zich vanochtend krachtig op zijn ingezonden brief die niet helemaal goed viel.


Achteraan (onder het fietspadbord) staat Ben Steenvoorden (PvdA), de initiatiefnemer. Links Mario Wouters (WADW). Midden, op de rug gezien, Hilbrand Korver (HKA). Rechts met capuchon Wim van Oudheusden (AP@W).

Ben Steenvoorden schreef een ingezonden brief waarin hij de indruk wekte dat hij het eens is met wethouder Betske van Henten dat tijdelijke belijning op het kruispunt Klapbrug nergens voor nodig is. Sterker nog dat belijning eigenlijk helemaal niet nodig is. Hij bedoelde zijn brief sarcastisch, maar dat werd niet opgepikt. Er kwam een bzoe reactie op zijn ingezonden brief, waarna Ben Steenvoorden overduidelijk maakte dat hij het NIET eens is met de wethouder en dat hij het kruispunt WEL gevaarlijk vindt.

Bont gezelschap

Om een daad te stellen sloeg hij de handen ineen met een bont gezelschap. Vanmorgen om 7.45 trokken Ben Steenvoorden (PvdA), Hilbrand Korver (HKA), Mario Wouters (WADW) en Wim van Oudheusden (AP@W) fel oranje hesjes aan om het verkeer op de Klapbrug te gaan regelen. De actie werd op prijs gesteld door passerende automobilisten en, belangrijker nog, fietsers en fietsende kinderen, die veilig het onoverzichtelijke kruispunt konden passeren.

Huiveringwekkend

Douwe van Essen maakte een huiveringwekkend fotoalbum over de Klapbrug-chaos. Als u dat gezien heeft, dan gaat u niet meer per fiets over dat kruispunt. Laat staan dat u er een kind of kleinkind aan zou durven blootstellen. Zelfs per auto zal u de twijfel bekruipen. U vindt het fotoalbum hier.

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 5