WIJDEMEERSE WEBKRANT
DB bij Gondelvaart
Kortenhoef, vr 4 september 2009

DorpsBelangen zal morgenavond weer acte de présence geven bij de gondelvaart in Kortenhoef. DorpsBelangen, de fusiepartij van DBL en DBW.

persbericht

DorpsBelangen

DorpsBelangen prominent bij Gondelvaart Kortenhoef

Na het succesvolle optreden Van DorpsBelangen tijdens de gondelvaart te Loosdrecht op 22 augustus j.l., zal morgen koers gezet worden naar Kortenhoef. Voor de derde maal in successie zal DorpsBelangen daar aanwezig zijn.

De organisatie stelt aanwezigheid zeer op prijs.

De afgelopen weken werden wederom diverse visjes uitgegooid richting Gert Zagt of DorpsBelangen ook dit jaar het festijn op wilde luisteren. De inbreng van de vorige jaren lag de organisatie nog vers in het geheugen. Ook dit jaar is aan DorpsBelangen een prominente plek op het kanaal toegewezen.

Thema van dit jaar: “Watercollege”.

Zoals het thema al doet vermoeden zit er ook een politiek tintje aan het geheel. Zal het college ook hier op het water aanwezig zijn?
Houdt het college het hoofd boven water?
Geeft DorpsBelangen een college hoe je echt mee kan doen met een activiteit middenin de samenleving?

25 jaar gondelvaart Kortenhoef, bedankt stiching BLOK.

DorpsBelangen zal op gepaste wijze aandacht vragen voor het 25 jarig jubileum en tevens, ere wie ere toekomt een dankbetoon uitbrengen aan de organisatie: Stichting Behoud Leefbaarheid Oud Kortenhoef. (BLOK)

DorpsBelangen zal proberen bij te dragen aan een feestelijke dag en avond in Kortenhoef. Wij zullen het watercollege ’s avonds zoveel mogelijk laten genieten en kijken uit naar uw aanwezigheid!

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 5