WIJDEMEERSE WEBKRANT
Werkbezoek Gemeenteraad
's-Graveland, zo 1 november 2009

De gemeenteraad bezocht gisteren 's-Graveland. Eerst werd gesproken met de Meenthof-ondernemers, daarna werd het Noordereinde bekeken.

Op de foto's zijn ook anderen dan raadsleden en fractieassistenten te zien. Lijsttrekker Nanne Roosenschoon van D66, die in de raad hoopt te komen, was aanwezig. Bestuurslid Joep Nuissl van DorpsBelangen was ook van de partij, evenals Herman Stuijver.

Oneens

Ook is op de foto's te zien dat wethouder Betske van Henten en Hilbrand Korver het nog steeds niet met elkaar eens zijn, zoals zij al tijdens de raad constateerde toen zij verzuchtte: "Ik vrees dat de heer Korver en ik het niet eens zijn en niet zullen worden."

Dossier Verkeer 's-Graveland

persbericht

Gemeenteraad

Gemeenteraad van Wijdemeren druk op zaterdag

De gemeenteraad van Wijdemeren was zaterdag 31 oktober druk in de weer in ‘s-Graveland.

‘s Morgens om 10.00 uur waren de raadsleden, die in grote getalen aanwezig waren, te gast bij het Ondernemers Collectief Wijdemeren in restaurant Vlaar aan het Noordereinde en vanaf 12.00 uur bezocht men de reconstructie werkzaamheden op het Noordereinde en de Klapbrug. 


V.l.n.r. Hilbrand Korver (HKA) en Betske van Henten (wethouder).
Op de achtergrond staan Herman Stuijver en Nanne Roosenschoon lijsttrekker (D66)

V.l.n.r. Hilbrand Korver (HKA), Betske van Henten (weth.), Joep Nuissl (Bestuurslid DB), Theo Reijn (CDA).
Op de achtergrond staat Herman Veldhuisen (CDA).

In restaurant Vlaar werden de raadsleden geïnformeerd over de visie van een aantal ondernemers met betrekking tot het winkelcentrum de Meenthof. De Dobber bekleedt een belangrijke functie in de kern ‘s-Graveland en maakt deel uit van het winkelcentrum. Zoals bekend bespreekt de commissie Maatschappelijke en Sociale zaken op dinsdag 3 november het besluit van het college van burgemeester en wethouders om de Dobber te verkopen.

Vervolgens brachten de raadsleden een werkbezoek aan de reconstructie werkzaamheden op het Noordereinde. Nadrukkelijk werden enkele punten bekeken en besproken. Natuurlijk werd er ook aandacht besteed aan de bomen die binnenkort gekapt zullen worden.

Om 14.00 uur keerden de raadsleden, de verantwoordelijk wethouder en de betrokken ambtenaren huiswaarts.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
12 gr.
windkr. 4