WIJDEMEERSE WEBKRANT
R.I.P. op de Bomen
's-Graveland, zo 1 november 2009

Ben Raven zond een ingezonden brief over de bomen. De WWK zag vanmiddag dat de bomen allemaal van een grafschrift waren voorzien.

De brief en de foto's hieronder staan volkomen los van elkaar. Zij gaan slechts over hetzelfde onderwerp.

R.I.P. Requiescat in pace, rust in vrede. Dat zijn de drie letters die op alle bomen op het Noordereinde zijn gekalkt, die binnenkort geveld zullen worden na de uitspraak van de rechter van vrijdag. Precies een jaar geleden waren alle bomen voorzien van een pamflet met de tekst "Deze boom gaat voor D. Bijl?"

Dossier Verkeer 's-Graveland

ingezonden brief

Gewend raken aan teleurstelling,

Beste mensen van WADW, en bewoners Noorder en Zuidereinde, hadden jullie een ander besluit van de rechter verwacht tav de bomen aan het Noordereinde?. Volgens mij was dit op voorhand al bekend? De Gemeente Wijdemeren heeft maar een ding op haar netvlies staan en dat is het in stand houden van de snelweg Noorder- en Zuidereinde. Denk nou niet dat het anders zal worden, de mening van de mensen die zich zorgen maken om de leefbaarheid aan het Noorder- en Zuidereinde hoeft van dit college geen mededogen te verwachten. Je moet als bestuurders heel veel lef hebben om de wind uit een andere richting te laten waaien. Ik verwacht dan ook is dat er nog veel teleurstellingen het pad van WADW en de bewoners van het Noorder en Zuidereinde zullen kruizen.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
WWK/
ing. brief
foto
Rik Jungmann
auteur
div.
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
12 gr.
windkr. 4