WIJDEMEERSE WEBKRANT
Onderhoud de Meenthof
Kortenhoef, do 18 december 2008

Bob Colijn uit Kortenhoef sluit zich aan bij de ingezonden brief over de toestand waarin de Meenthof verkeert.

ingezonden brief

De Meenthof en de Gemeente en het onderhoud,
werkelijk schande

Geachte redactie,

Dit keer ben ik zeer verheugd met het artikel van dhr. Ben Raven uit Kortenhoef, ik heb het al vaker geroepen en geschreven, de redactie idem, met foto's, maar het is werkelijk om te huilen.

Juist in deze tijd voor de Kerstinkopen en de sfeer van een winkelcentrum, zou je toch verwachten dat de Gemeente en de Ondernemers alles zouden doen om dit armzalige plein een beetje leefbaar en gezellig te maken.

Maar lees de Wandeling van dhr. Ben Raven. Werkelijk ongehoord dat je zo je klanten blijft ontvangen, met de gedachte blijkbaar ze komen toch wel. Ik moet nu noodgedwongen elke dag hier shoppen, maar met veel tegenzin en zo snel mogelijk weer wegwezen.

Zie ook mijn vorige bijdrage met de oproep aan Burgemeester Don Bijl om de Dobber plus Meenthof te gaan updaten, middels een cie van Wijze Mannen. Helaas niets vernomen.

Wel een uitnodiging voor een borrel wederom voor een afscheid van een bestuurder en idem voor 5 jan. a.s. Advies: Stop met die overbodige en kostbare borrels, zeker nu de Gemeente onder curatele staat ( Wijdemeren onder Toezicht) en gebruik dit geld voor de schoonmaak en onderhoud van ons winkelcentrum.

Vraag bijv. de Tomingroep voor de schoonmaak en laat de GAD van de opbrengst van de oude kranten bijv, een extra veegbeurt houden.

Kortom. Oproep aan allen doe er wat aan en stop met die belachelijk dure borrels. Laat alle klanten van het Winkelcentrum de Meenthof met plezier shoppen en tevens maak ik van de gelegenheid gebruik om ieder fijne Dagen toe te wensen een een gezond en schoon 2009 zonder crisis en doemdenken.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
5 gr.
windkr. 2