WIJDEMEERSE WEBKRANT
Theo Reijn erelid STRO
Kortenhoef, do 15 november 2007

Kortenhoever Theo Reijn heeft gisteren de titel erelid van STRO ontvangen. Hij was jaren secretaris van de Hilversumse ondernemersvereniging.

Tijdens de Gooise bedrijvendag, die gisteren door STRO op het Mediapark georganiseerd werd, werden zes ondernemers in het zonnetje gezet die door een jury als beste beoordeeld werden. Opvallend genoeg alleen maar vrouwen.

Tijdens de manifestatie werd aan Theo Reijn het erelidmaatschap van STRO toegekend. Reijn was vele jaren het gezicht van STRO in de media. Hij schreef ook een column in de Gooi- en Eemlander. Onlangs stopte hij als secretaris van STRO. Afgelopen zomer stopte hij ook met de columns in de G&E.

Theo Reijn stond Hilversumse ondernemers met raad en daad terzijde. Het leukste van zijn werk vond hij een ondernemer in de problemen er weer bovenop te helpen.

In de lokale Wijdemeerse politiek spelt Reijn een rol als fractieassistent van het CDA in de commissie Ruimte en Economie. Hij was de geestelijke vader van het CDA initiatief om de regels te beperken.

bron
G&E
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
0 gr.
windkr. 1