WIJDEMEERSE WEBKRANT
De Neus van Bob Colijn
's-Graveland, wo 14 november 2007

Bob Colijn stuurde een bericht naar doedom.com over een voorval bij de Klapbrug. De neus van zijn auto was er bijna vanaf gereden.


De tractor rijdt naar links de Klapbrug op.
Links café de Bolly Blooper, rechts You and Me.

(De WWK ontving een copie van het ingezonden stuk dat Bob Colijn stuurde aan Doedom.com red. WWK)

ingezonden bericht

Beste Doedom Redactie,

Deze week was ik op weg naar mijn kids in Marken die daar een Hotel runnen, dat gaat vrij snel binnendoor via Weesp naar de snelweg.

Nu gebeurde mij het volgende, ik sta op de brug bij de kroeg tegenover You and Me (De Klapbrug red. WWK), dat leuke zaakje en moet dus linksaf het Noordeinde op, komt vanuit Bussum een giga vrachtauto met oplegger.

Deze kon de draai niet maken, dus ga ik alvast de weg op om ruimte te maken voor deze kolos, echter voor de winkel staand ontdek ik dat deze oplegger een zwaai gaat maken, was dus veel  te groot en te lang volgens mij, kon ik op het laatste moment nog achteruit rijden !!!.

Anders was mijn hele neus - van mijn auto dus- eraf gereden !!! Werkelijk ik was me dood geschrokken dat deze kruising zo gevaarlijk is.

Voortaan zal ik rechtdoor rijden via Cannenburg. Ik vraag mij dus ook af, mogen deze giga Opleggers wel deze kruising passeren, gezien de enorme lengte en uitzwaai van een dergelijke oplegger  ??

Met vriendelijke groet,
Bob J. Colijn

bron
ing. bericht
foto
Rik Jungmann
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
6 gr.
windkr. 2