WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lampjes op de Dijk
Kortenhoef, vr 2 november 2007

Bob Colijn was in Amsterdam. Het viel hem op dat bijna alle fietsers een lampje voor en achter droegen. Dat was wel eens anders.

ingezonden bericht

Beste Redactie,

Weer een prachtige zijlijn dit keer, ik heb mij er ook enorm over verbaasd !

Eindelijk zijn er nu veel mensen die een lampje dragen en dan wordt dit weer verboden, dus dan alles maar weer zonder, nee natuurlijk niet, laten we blij zijn dat men eindelijk verstandig is geworden. Het lijkt trouwens wel of nu met dit Kabinet ineens alles wordt verboden, incl. homo's in besturen etc. Schande.

Maar als voorbeeld noem ik het feit dat ik wederom deze week naar een wijncursus  ben geweest in Amsterdam, Wijnkelder de Brouwersgracht en wat valt dan op? Bijna elke fietser heeft een lampje voor en achter. Werkelijk heel bijzonder en laten we daar blij mee zijn.

Trouwens als je in de avond hier over de dijk rijdt, kom je ze nog wel tegen zonder licht, maar vooral ook mensen die hun hond daar uitlaten, die zie je ook pas op het laatste moment, dus graag ook allen een lampje, kosten nog geen 4 Euro, zeker met deze donkere dagen.

Dus Hoofcomm. ga boeven vangen en je niet bemoeien met dit soort kleine details, komt jullie imago ook niet ten goede en dus ook niet de veiligheid op straat.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 2