WIJDEMEERSE WEBKRANT
Provincie achter Knorr
Loosdrecht, vr 2 november 2007

De PvdA statenfractie in Noord Holland duikt ook in de Knorr sluiting. Samen met de SP is men bereid actie te voeren en er in de provincie aandacht aan te besteden.

ingezonden bericht

Op verzoek van de PvdA Wijdemeren is de Noord-Hollandse PvdA Statenfractie verzocht ook steun te betuigen aan de Knorr medewerkers. Er is nu goed nieuws te melden via Ton van der Meché:

"in de fractie van 24 oktober heb ik deze sluiting aangekaart en gevraagd daar in de commissie aandacht aan te mogen besteden. Dat heb ik 25 oktober gedaan. Ik heb Gedeputeerde Staten gevraagd hier de achtergronden van te achterhalen en pogingen te doen het besluit terug te draaien. De SP viel me onmiddellijk bij en meldde na de vergadering graag samen met ons aan de poort te staan om pamfletten uit te delen. Als we daar iets zinnigs mee kunnen bereiken zouden we dat kunnen doen.

Kijkend naar de motie denk ik dat Unilever en de vakbonden het dictum onder 'roept' zonder meer zullen pogen te realiseren. Willen we er in de Statenvergadering aandacht aan kunnen besteden, dan moet er meer bekend
zijn. Dus, aan jullie, kom met informatie die aangeeft dat hier niet op correcte wijze wordt gehandeld."

mijn oproep is nu: meldt elke door Unilever gemaakte procedurefout aan de PvdA Noord-Holland en er wordt werk van gemaakt!

Wim van Oudheusden
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
14 gr.
windkr. 2