WIJDEMEERSE WEBKRANT
Complimenten van Colijn
Kortenhoef, za 15 december 2007

Bob Colijn uit Kortenhoef reageerde direct op de column In De Zijlijn van afgelopen week. Hij wenst u en ons het beste voor 2008.

(Zijn reactie bleef even liggen omdat er veel ander nieuws was. Onze excuses daarvoor. red.)

ingezonden bericht
(op 13-12-2007, 13:49)

Geachte Redactie van de WWK,

  1. Proficiat met de Kerstpresentatie van de Webkrant, zeer fraai ! En idem Fijne Dagen toegewenst en een zeer goed 2008 met veel goed nieuws.
  2. Proficiat wederom de de nwe Zijlijn, zie Klapvee d.d. heden, mede n.a.v. van het gedraai inzake de Kleedruimte SV. Waarom de een wel en de ander niet ?? Zo je zo kunnen afvragen.

    Maar uw analyse is meer dan perfekt, daarom ben ik ook zo blij om nooit naar die saaie vergaderingen te hoeven !!! Maar iemand 10 jaar aan het lijntje houden is natuurlijk inderdaad onbehoorlijk bestuur, vandaar dat Joop Glijn ook terecht erg boos is en dat nog wel na zijn huldiging bij DSO.
  3. Ik hoop en verwacht dat hedenavond nu daadwerkelijk eens de gekozen Raadsleden doen waarvoor ze gekozen zijn !!! N.l. actie ondernemen en niet als Klapvee door het leven gaan, ik zou me doodschamen. Volgens mij heeft het ook weinig met democratie te maken.
  4. Er is slechts een man van de VVD n.l. Ruud Buys, die eindelijk wel zijn nek durft uit te steken en opkomt voor de ondernemers in Loosdrecht ! Maar ook hij staat blijkbaar alleen, hoewel Wethouder Wim Neef hem nu ineens wel steunt in zijn strijd blijkbaar??
  5. Is dit de aanzet tot een nwe strategie en beleid voor 2008 ???? Laten we het hopen!!!
  6. We zijn allen dus erg nieuwsgierig hoe de Raad zich vanavond gaat opstellen en proberen af te komen van het predikaat Klapvee. !! Het zal je maar gezegd worden !

Tot slot, redactie en alle lezers alvast hele Fijne Feestdagen en laten we hopen dat de Raad tijdens het reces gaat nadenken over hun positie in de Raad ! Wie weet.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Ondernemer/Consultant in Kortenhoef.

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
4 gr.
windkr. 2