Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Vals Spel Van Waveren

Wijdemeren, 13 maart 2006

Lia Moote, de fractievoorzitter van de PvdA, schrijft in een reactie, dat Jaap van Waveren (DBL) vals spel speelt en een rode kaart verdient.

Reactie

Beneden Loosdrechts peil

Ik heb het over de beschuldigingen van de heer J. van Waveren aan het adres van het college.

Inmiddels heeft BenW een uitgebreid persbericht verstrekt. Daarin wordt feitelijk aangegeven dat het college bij de onderhandelingen met de plaatselijke bladen en Gooi en Eembode de enig juiste weg is gevolgd.

Is daarmee de kous af? Voor ons niet. De heer van Waveren heeft deze verdachtmakerij, in het bijzonder richting de PvdA- wethouder, bewust voor de verkiezingen gevoerd. Om zoveel mogelijk de PvdA in een kwaad daglicht te stellen.

Ondanks onze herhaaldelijke oproep om vóór de verkiezingen de beschuldigingen hard te maken, kwam de heer van Waveren pas aan het einde van de verkiezingsavond met een persbericht. Wat wij al hadden verwacht kwam uit; hij kan zijn beschuldigingen niet waar maken en hult zich in waveriaans taalgebruik.

De kiezers hebben zich niet laten beïnvloeden, het aantal stemmen van de PvdA verdubbelde. De heer van Waveren heeft, als nieuwe lijsttrekker voor DBL, bewust deze kaart gespeeld in de verkiezingscampagne.

Onze conclusie is duidelijk; hier is sprake van vals spel, dus verdient hij een Rode kaart.

Bij het voetballen zou Jaap hiervoor het veld zijn uitgestuurd.

Lia Moote
Lijsttrekker PvdA


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil Naar volgende bericht