Rik Jungmann

Verenging Buurtbus
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Bericht van de Buurtbus

Wijdemeren, 20 januari 2005. In de route van de buurtbus komen per 1 februari enkele kleine aanpassingen.

De dienstregeling vindt u hier in MS Word formaat.

Persbericht

BERICHT VAN DE BUURTBUS

Zoals wij u eerder hebben laten weten rijdt de Buurtbus Wijdemeren in ieder geval door tot 1 juli 2005. De dienstregeling is per 1 januari jl. al aangepast. De bus rijdt nu nog van 08.43 (start 1e rit de Kerklaan in Kortenhoef) tot 15.40 (eindtijd laatste rit op de Kerklaan te Kortenhoef) met een frequentie van 1 uur door Kortenhoef, 's-Graveland, Loosdrecht, Ankeveen en een klein stukje Nederhorst den Berg.

In de route komen per 1 februari aanstaande de volgende wijzigingen:

  • Wegens gebrek aan belangstelling rijdt de bus NIET meer heen en terug over het Hollands End in Ankeveen, maar is de laatste halte bij de RK kerk.

  • In Kortenhoef wordt, eveneens wegens gebrek aan belangstelling, de lus naar Oudergaard geschrapt en keert de bus bij de halte Kerklaan – Meenthof.

  • Door deze wijzigingen is het mogelijk de bus vanuit Loosdrecht een extra lus via de Kerklaan te laten maken. Hierdoor hoeven mensen vanuit Ankeveen die in de Meenthof boodschappen hebben gedaan niet de hele route mee te rijden, maar kunnen zij rechtstreeks terug naar Ankeveen.

Met de huis-aan-huis bladen van volgende week zal een nieuwe routebeschrijving + toelichting en dienstregeling worden verspreid.

Francis de Kwant
voorzitter Vereniging Buurtbus Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktHarde wind Naar volgende bericht