Rik Jungmann

Nick Scholten/Douwe van Essen

Diverse/Reactie/G&E
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Horecaproblemen

Wijdemeren, 19 januari 2005. In de Wijdemeerse horeca doen zich op diverse plaatsen problemen voor.


Noorderlicht (foto: Douwe van Essen)

In 's-Graveland is al enige tijd geleden Noorderlicht gesloten. Het restaurant was gevestigd in het voormalige Wapen van Amsterdam. Na een grondige verbouwing, waarbij een deel werd ingericht als kantoorruimte startte het restaurant in 2001 met goede moed. Toch hield de uitbater het niet vol. In een interview in de Gooi- en Eemlander, kort voor de sluiting ( 11 juni vorig jaar) gaf hij de Gooise clientèle de schuld van het feit dat het niet zo goed liep. "Ze zijn wat meer op de centen."


't Vierde 16-1-2005

Ook Ankeveen kent inmiddels een dergelijk verhaal. Op 16 januari wilde Nick Scholten bij 't Vierde een hapje gaan eten. Op de deur trof hij echter een brief aan. Wegens reorganisatie tijdelijk gesloten las hij. Vandaag stond in de G&E dat de eigenaar (Wim Hagen) de exploitant op straat heeft gezet. Niet alleen uit het restaurant, maar ook uit het woonhuis dat bij het restaurant hoort. Hagen beraadt zich nog op wat hij met 't Vierde gaat doen. Weer een restaurant kan, maar een woonbestemming sluit hij ook niet uit.


Scheve Schaats 16-1-2005

Toen Nick Scholten even verderop dan maar wilde gaan eten bij De Scheve Schaats trof hij daar op de deur ook een brief. Daar bleek men echter alleen die dag gesloten te zijn.

In Nederhorst den Berg kunt u trouwens een eetcafé kopen als u voor uzelf wilt beginnen. Charley's Diner staat te koop bij makelaar Klaassen.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolktMatige wind Naar volgende bericht