Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Div.


Peuterprotest!

Wijdemeren, 25 maart 2003. Een foto van een dappere Wijdemeerse peuter die burgemeester Don Bijl een petitie aanbiedt. Die foto stond bij een artikel in de Gooi van Evert van Tijn over het protest van de peuterspeelzalen tegen de verlaging van de subsidie.

Zoals aangekondigd hebben de peuterspeelzalen gisteren met de ouders en kinderen bij het gemeentehuis van 's-Graveland geprotesteerd tegen de voorgenomen verlaging van de gemeentelijke subsidie.

In eerdere artikelen (zie hieronder) over dit onderwerp zijn alle details te lezen. In het kort komt het probleem erop neer dat Nederhorst in het verleden geen subsidie gaf aan de peuterspeelzaal en de beide andere gemeenten wel. Nu na de herindeling wil de gemeente het zelfde bedrag aan subsidie geven, maar dan verdeel over alle speelzalen. Met name voor de 's-Gravelandse peuterspeelzalen is dat een forse aderlating.

Donderdagavond (20.00 uur, gemeentehuis Loosdrecht) zal de gemeenteraad over de subsidie besluiten. Zonder in details te trden gaf burgemeester Don Bijl aan dat er voor volgend jaar mogelijk een oplossing gevonden is.

Lees ook:


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...