Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Peuterspeelzalen


Actie Peuterspeelzalen

Wijdemeren, 20 maart 2003. De peuterspeelzalen gaan de straat op voor meer subsidie.

De afgelopen tijd is er in en buiten de raad veel debat geweest over de hoogte van de subsidie aan de peuterspeelzalen. Ook op deze site zijn over deze problematiek ingezonden stukken geplaatst van het CDA, de PvdA en de peuterspeelzalen.

Aanstaande donderdag 27 maart staat het onderwerp op de agenda van de gemeenteraad, waar het definitieve besluit over de subsidie geveld zal worden.

De peuterspeelzalen doen een laatste poging om de gemeenteraad en het college ervan te overtuigen dat er meer subsidie nodig is voor de peuterspeelzalen. Op maandag 24 maart gaan de peuterspeelzalen dan ook nog een keer proberen om de gemeenteraad duidelijk te maken dat zij hun verantwoordelijkheid voor de peuters moet nemen. Om veilig en verantwoord te kunnen spelen is meer subsidie nodig, vinden zij.

Om 11.00 willen de speelzalen met zoveel mogelijk leidsters, ouders, bestuursleden en peuters van alle peuterspeelzalen in Wijdemeren langs gaan op het gemeentehuis in ’s-Graveland. Om 10.30 uur wordt er verzameld bij het GULF benzinestation aan de Koninginneweg in Kortenhoef (Tegenover het gemeentehuis, de brug over). 

Vanaf het benzinestation zal men gezamenlijk naar het gemeentehuis lopen. De peuters zullen muziek maken en met ballonnen lopen. De burgemeester zal tekeningen van de kinderen in ontvangst nemen bij wijze van petitie.

Als u meer wilt weten over de actie, dan kunt u contact opnemen met Minke Fischer 06 – 52 06 85 81, of met Marc Landsman 06 – 51 95 85 27.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...